• B1

    Vă invităm să ne cunoașteți mai bine!

    Pentru noi, protecția mediului este mai mult decât un domeniu de activitate, este o stare de spirit!

DIVORI este o companie cu capital românesc ce oferă servicii integrate de consultanță de mediu și compania de profil care a extins conceptul de externalizare a serviciilor și în domeniul protecției mediului, în România!

DIVORI este o companie regională cu ambiții globale și o marcă ce denotă dinamism, profesionalism, inovație și spirit competitiv. Am dezvoltat și implementat un concept modern de servicii integrate de mediu pentru a răspunde nevoilor clienților noștri.
Proiectele finalizate de către compania noastră, portofoliul de clienți naționali și internaționali, rețeaua de contacte bilaterale și cunoasterea mediului regional de afaceri, ne recomandă drept parteneri în abordarea oricărei probleme de mediu – de la managementul deșeurilor până la tranzacționarea certificatelor de emisii de carbon pe bursele internaționale.
Managementului firmei, referitor la implementarea standardelor de mediu și calitate, a fost certificat de către All Cert Systems.

Nivelul ridicat al sancțiunilor prevăzute de legislația de mediu accentuează nevoia colaborării cu o firmă de specialitate. Garantăm calitatea serviciilor noastre printr-o poliță de asigurare privind răspunderea civilă profesională a experților tehnici, aferentă activităților de consultanță de mediu și elaborare lucrări, în valoare de 150.000 euro.


Consultanță de mediuechipa-1

 Tranzacționare CO2co2 market

 Elaborare studii de mediustudiu mediu

 Consultanță ISO și auditechipa 3

Externalizare servicii

Consultanță juridică

Consultanță GES

Investigații de mediu

Piața CO2

Tipuri de contracte

Burse

 

Raport de mediu

Bilanț de mediu

Raport de amplasament

Mai mult...

ISO 9001

ISO 14001

Auditarea calității și mediului