Domeniul nostru de activitate îl reprezintă consultanța tehnică și juridică privind protecția mediului.

Istoric: firma a început activitatea în anul 2005 cu o mică dar eficientă echipă de profesioniști. Treptat, echipa s-a mărit, numeric și calitativ, reunind experiența de lucru dobândită în cadrul sistemului de mediu (Garda de Mediu, Agenția pentru Protecția Mediului) cu competențe de nivel înalt din diverse domenii, inclusiv cel juridic - dreptul mediului.

Valorile în care credem sunt performanța și onestitatea în raporturile cu clienții și autoritățile, dublate de strădania continuă de a menține competențele profesionale la cel mai ridicat nivel!

Obiectivul nostru este de a acorda consultanță și de a elabora studii de cea mai bună calitate. Divori Prest figurează în Registrul Național al Elaboratorilor de Studii pentru Protecția Mediului și este abilitată să elaboreze toate tipurile de studii necesare în procedurile de reglementare.

Relevantă pentru activitatea noastră este și înregistrarea mărcii DIVORI - PROTECȚIA MEDIULUI la Oficiul de Stat pentru Invenții și mărci, din 28.05.2011.

Implicarea în diverse proiecte ecologice reprezintă pentru noi o ocazie să ne probăm responsabilitatea și să "investim" pe termen lung, într-un domeniu fundamental și sensibil: mentalitatea față de mediu!

 fechete volodea
 fechete iuliana
 fechete vi